Årsförändring 2020 till 2021

Den här artikeln beskriver hur du gör en årsförändring från 2020 till 2021.

Det aktiva året

För att kunna utföra en årsförändring är det viktigt att det aktiva året är 2020 (förutsatt att du vill förflytta år 2020 till 2021). Du hittar det aktiva året på företagsnivå i modulen 'Företagsinställningar'.

Företag årsförändring

1. Gå till 'Startsida' fliken eller 'Inställningar' fliken på masternivå.

2. Under 'Åtgärder', klicka på 'Företag årsförändring'.

Välj företag för årsförändring

1. Filtrera fram vilka företag du vill skapa en årsförändring för.
  2. Klicka på 'Visa översikt' för att se företagen utifrån vald filter.
  3. Bocka i företagen du vill skapa en årsförändring för. Klicka på 'Alla företag' för att markera alla företag. Klicka på 'Nästa' för att fortsätta.

Årsförändringen

Här ser du en översikt över alla företag som kommer att förflyttas till det nya valda året. Klicka på 'År övergång' i högra nedersta hörnet för att slutföra årsförändringen.