Fortnox Program

Fortnox bokföringsprogram förenklar din vardag och du kan enkelt organisera dina dagliga arbetsuppgifter. Du kan enkelt skicka verifikationer och leverantörsfakturor. Fortnox redovisningsprogram har en mängd smarta funktioner som gör det lättare för dig att hantera ditt företag, oavsett hur stort eller litet det är och oavsett antalet transaktioner.

Om integrationen:

Nmbrs® HR-och löneprogram har byggt en integration med Fortnox bokföringsprogram, genom denna integration kan du skicka din bokföring från Nmbrs till Fortnox med ett enkelt knapptryck. Du kan också välja att automatisera exporten av bokföringsunderlaget.